Apartamente Noi Titan

Bon Ton Residence

Bon Ton Residence

Adresa: Drumul Gura Ialomitei nr. 12B, Cartier Titan, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0737.635.307
Email: office@casadenadejde.ro
Web: www.casadenadejde.ro

Daca esti in cautarea unui apartament nou, cu un design modern si finisaje de calitate, ai ajuns la locul potrivit.

Amplasat intr o zona linistita si inconjurata de verdeata Ansamblul Bon Ton Residence este compus din 2 blocuri cu regim de inaltime redus (Demisol-Parter + 4 etaje) acestea fiind compuse din garsoniere si apartamente cu 2 camere decomandate.

Complexul ofera multa liniste si se afla departe de aglomeratie; in acelasi timp accesul spre centrul capitalei se face usor si rapid.

Primul imobil rezidential de apartamente urmeaza a se finaliza cel mai tarziu la inceputul lunii septembrie 2014. Oferta imobiliara cuprinde garsoniere şi apartamente cu 2 camere decomandate cu suprafete cuprinse intre 36 si 62 mp.

Structura constructiei se desfasoara pe S+P+4E si are o forma regulata in plan.

  • Fundatiile sunt de tipul radier general avand inaltimea de 70 cm.
  • Structura de rezistenta a cladirii este realizata de tip mixt cu pereti si cadre din beton armat, dispuse pe cele doua directii principale de rigiditate ale cladirii, pe un subsol din beton armat.
  • Peretii de inchidere si compartimentare au fost considerati din zidarie de caramida. Peretii exteriori vor fi termoizolati cu un strat de polistiren expandat in grosime de 10 cm.
  • Peretii subsolului sunt realizati din beton armat de 25 cm grosime. Planseul peste subsol este din beton armat de 15 cm grosime.
  • Plansele peste parter si peste etaje sunt realizate din beton armat monolit cu grosimea de 15 cm, cu grinzi de cadru.
  • Scarile interioare sunt realizate din beton armat monolit cu placi de rampe si de podeste.
  • Acoperisul va fi de tip terasa necirculabila.

 

IMPORTANT: Structura cladirilor este realizata din cadre de beton armat monolit si a fost proiectata pentru a rezista la cutremure de pana la gradul 9 pe scara Richter.

© Copyright 2012 by Computer Team. All Rights Reserved.