Apometre Bucuresti

SMART PLUMBING SRL

Aleea Resita, nr.10, sector4, Bucuresti
(004) 073 037 3737
office@smartmontaj.ro
www.apometre-bucuresti.ro

Servicii Oferite

Instalare, Montaj apometre Bucuresti si Ilfov

Aveti nevoie de montaj apometre in Bucuresti sau Ilfov? Asiguram montaj profesional pentru toate tipurile de apometre. Realizam adaptarea noilor apometre la instalatiile deja existente (prin intermediul mufelor, racordurilor sau redesenarilor instalatiei deja existente). Prin asigurarea montajului de catre echipa noastra aveti garantia unei lucrari calitative dar si autorizate.

 

Apometre de vanzare

Daca aveti dubii cu privire la corectitudinea masuratorilor efectuate de apometrul dumneavoastra va rugam sa ne contactati! Asiguram verificarea apometrelor deja existente cu aparatura proprie. Astfel dumneavoastra veti plati doar ce consumati si nimic in plus!

Reparatii Instalatii sanitare

O baterie defecta, un robinet ce se “invarte in gol”, o instalatie veche, scurgeri de apa… Toate acestea conduc la o posibila avarie. O avarie costisitoare atat pentru dumneavoastra cat si pentru vecini. Va oferim reparatia capitala a instalatiilor sanitare din locuinta dumneavoastra. Iar timp de zeci de ani veti sta fara griji.

Sigilari apometre

Daca un apometru are sigiliul rupt sau deteriorat sunteti oricand pasibil de amenda (in cazul unui control, sau in cazul unei inspectii a administratorului de bloc). Ruperea unui sigiliu inseamna fraudarea acestuia si inregistrarea unui consum de apa eronat. Compania noastra asigura verificarea apometrului “cu probleme” precum si sigilarea acestuia. Astfel dumneavoastra puteti scapa de o grija in plus.

Comercializare apometre

Livram din stoc intreaga gama de apometre destinate atat mediului rezidential (case, apartamente, apometre pentru subsolul blocurilor) cat si celui industrial (apometre coloane, apometre pentru debite mari de apa). Asiguram livrarea acestora in Bucuresti sau oriunde in tara, garantie si instructiuni de montaj.

apometru apa rece

Apometre de apartament – in majoritatea cazurilor apometrele de apartament au dimensiunea DN15. Acestea pot fi folosite pentru apa rece (de obicei culoarea carcasei este albastra sau alba) si pentru apa calda (culoarea carcasei este rosie).

apometru bransament apa rece

Apometre de bransament – pentru contorizarea debitelor mari de apa se folosesc contoare speciale, numite si de bransament. Acestea au dimensiuni cuprinse intre DN20 si DN200 si sunt folosite la: contorizarea bransamentelor catre vile sau case, coloane de apa de la subsolul blocurilor de locuinte, racordurile halelor sau fabricilor si in general unde volumul de apa masurat este foarte mare.

Apometre cu citire de la distanta

Cu citire de la distanta

Contoare apa cu citire la distanta – contoarele de apa cu transmisie radio permit citirea exacta a consumului de apa (atat apa rece cat si apa calda) de la o distanta cumprinsa intre 20m si 200m fata de locul unde este amplasat acel contor. Citirea acestora se face cu ajutorul unui dispozitiv la o data exacta sau la o interogare. Folosirea acestor contoare de apa cu citire la distanta permite evitarea fraudelor sau semnalarea consumurilor dubioase de apa.

© Copyright 2012 by Computer Team. All Rights Reserved.