Drept Civil

Avocat Bucuresti - Dreptul familiei

A. Considerat baza oricarui act sau fapt juridic, fundamentul oricarei dispute juridice, dreptul civil constituie un domeniu in care echipa de avocati a Biroului nostru de avocatura este foarte bine pregatita acordand clientilor sai servicii juridice de calitate in principalele activitati precum:
Litigii si Consultanta

 • Actiuni privitoare la recuperarea de daune.
 • Reprezentare in litigii imobiliare (revendicari, exproprieri, evacuare, granituiri, partaj, ieşire din indiviziune).
 • Succesiuni.
 • Actiuni avand ca obiect dobandirea de drepturi sau obligarea la respectarea obligatiilor asumate de catre o terta parte.
 • Perfectarea actelor de vanzare-cumparare sau de schimb, sau a oricaror acte juridice avand ca obiect constituirea de drepturi asupra terenurilor sau cladirilor de orice fel, aflate in circuitul civil sau agricol, industrial, comercial sau locativ (inclusiv concesionarea, inchirierea, superficie, servitute, usufruct si altele similare).

B.Biroul nostru de avocatura consiliaza, asista si/sau reprezenta clienti, straini sau romani, persoane fizice sau juridice in tranzactii privind achizitionarea sau vanzarea de proprietati. De asemenea, oferim consultanta privind concesiunile si inchirierile pe termen lung ale terenurilor, contracte de antrepriza, ipoteci.

In domeniul imobiliar, serviciile noastre se refera la:

 • Redactare raport due diligence privind titlurile de proprietate, cu viziune si asupra eventualelor garantii, sarcini ce greveaza imobilul, aspectele privind plasarea zonala, facilitati, utilitati care greveaza proprietatea.
 • Redactare contracte de vanzare-cumparare sau acordare consultanta si revizuire clauze propuse de vanzator sau cumparator, dupa caz.
 • Asistenta si/sau reprezentare in faza de negociere, cat si in faza de perfectare a tranzactiei.
 • Consultanta si/sau redactare privind contracte de inchiriere/subinchiriere pentru spatii comerciale, birouri, proprietati individuale.
 • Consultanta si reprezentare in vederea obtinerii tuturor autorizatiilor si/sau permiselor privind cetatenii straini, in vederea achizitionarii.
 • Asistenta in derularea de proiecte imobiliare.
 • Orice alte activitati de consultanta juridica in materie imobiliara.

Alte domenii de expertiza:

Avocat – Legislatia Asigurarilor

Avand in vedere faptul ca, in cele mai multe imprejurari, materia asigurarilor relationeaza cu celelalte domenii ale dreptului, oferim clientilor nostri servicii legale care sa acopere: »»

Avocat – Proprietate Intelectuala

Experienta nostra in domeniul proprietatii intelectuale a generat colaborari fructuoase cu clienti din diferite domenii de activitate, interesati din ce in ce mai mult in a-si proteja produsele, cunostintele, experienta si chiar in a se face cunoscuti pe piata autohtona cat si cea din Comunitatea Europeana.
Acordand o mare atentie la fiecare situatie in parte a clientilor nostri, activitatea noastra consta in: »»

Avocat – Dreptul Muncii

Un domeniu foarte des abordat al activitatii Biroului nostru il constituie relatiile de munca dintre angajator si angajati, clientii nostri fiind deopotriva, de o parte sau de alta. »»

Avocat – Dreptul Familiei, Divort

Fiind un domeniu delicat, cel al dreptului familiei, am acordat intotdeauna o atentie deosebita disputelor intervenite in randul clientilor nostri ca urmare a deteriorarii relatiilor lor maritale.
Principalele activitati intreprinse in acest domeniu sunt: »»

Avocat – Drept Civil

Considerat baza oricarui act sau fapt juridic, fundamentul oricarei dispute juridice, dreptul civil constituie un domeniu in care echipa de avocati a Biroului nostru de avocatura este foarte bine pregatita acordand clientilor sai servicii juridice de calitate in principalele activitati precum: Litigii si Consultanta »»

Avocat – Reorganizare si Insolventa

Echipa Biroului nostru reuseste cu succes sa ofere servicii juridice si in materia reorganizarii judiciare si a insolventei »»

Avocat – Societati comerciale

La activitatea si experienta practica a Biroului nostru de avocatura se adauga si consultanta juridica si reprezentarea acordata clientilor in vederea infiintarii in Romania a societatilor comerciale. Insa, o atentie deosebita o acordam si modificarilor intervenite in viata unei societati, pe parcursul existentei sale, inclusiv atunci cand acestea vizeaza schimbari majore ale structurii si activitatii unei societati. »»

Avocat – Drept Comercial

Biroul nostru de avocatura ofera servicii legale pentru societati comerciale, dar si pentru persoane fizice autorizate, din Romania, cu parteneriat roman sau strain, incercand intotdeauna sa atingem in detaliu toate aspectele de interes ale clientului, cu o orientare atenta a implicatiilor fiscale sau de natura concurentiala, daca este cazul, a fiecarei actiuni comerciale ce se doreste a fi lansata. »»

This page is also available in: English

© Copyright 2012 by Computer Team. All Rights Reserved.