Dreptul Muncii

Birou Avocatura Bucuresti - Avocat Alexandra Florescu

Un domeniu foarte des abordat al activitatii Biroului nostru il constituie relatiile de munca dintre angajator si angajati, clientii nostri fiind deopotriva, de o parte sau de alta.

Munca strainilor in Romania si abordarea acesteia din perspectiva legislatiei autohtone constiutuie de asemenea o activitate a Biroului nostru. Consilierea si reprezentarea strainilor din afara sau din Uniunea Europeana in vederea obtinerii formelor legale de angajare a devenit o constanta a activitatii Biroului nostru.
De asemenea, acordam asistenta si/sau reprezentare clientilor in litigiile de dreptul muncii.

In practica sa curenta, Biroul nostru de avocatura ofera servicii precum:

  • Redactare si acordare consultanta juridica privind contracte individuale de munca si actele aditionale de modificare ale acestora, redactarea clauzelor speciale de confidentialitate, de pregatire profesionala.
  • Redactare si acordare consultanta juridica privind clauzele regulamentelor de ordine interioara ale societatilor.
  • Consultanta si asistenta juridica in cazul reorganizarii activitatii angajatorului, inclusiv privind transferul activitatii angajatorului.
  • Asistenta in solutionarea prin negociere a diferendelor ivite intre angajati si angajatori privind executarea contractelor de munca, serviciile legale fiind oferite fie anagajatorilor societati comerciale, fie angajatilor.
  • Asistenta si/sau reprezentare in litigii de munca in fata instantelor specializate de dreptul mncii.
  • Actiuni de concediere incorecte.
  • Pretentii referitoare la neincasarea sumelor datorate.

Servicii oferite clientilor straini:

  • Consultanta juridica si reprezentare a societatilor straine cu privire la toate aspectele de munca, angajare in Romania, inclusiv de obtinere a vizelor necesare angajarii in Romania.
  • Consultanta, asistenta si/sau reprezentare a cetatenilor straini din Uniunea Europeana sau din afara Uniunii Europene in vederea obtinerii, vizelor, permiselor, autorizatiilor si a certificatelor de munca si/sau sedere in Romania.
  • Consultanta, asistenta si/sau reprezentare a cetatenilor straini in vederea inregistrarii acestora din punct de vedere fiscal in Romania.

Alte domenii de expertiza:

Avocat – Legislatia Asigurarilor

Avand in vedere faptul ca, in cele mai multe imprejurari, materia asigurarilor relationeaza cu celelalte domenii ale dreptului, oferim clientilor nostri servicii legale care sa acopere: »»

Avocat – Proprietate Intelectuala

Experienta nostra in domeniul proprietatii intelectuale a generat colaborari fructuoase cu clienti din diferite domenii de activitate, interesati din ce in ce mai mult in a-si proteja produsele, cunostintele, experienta si chiar in a se face cunoscuti pe piata autohtona cat si cea din Comunitatea Europeana.
Acordand o mare atentie la fiecare situatie in parte a clientilor nostri, activitatea noastra consta in: »»

Avocat – Dreptul Muncii

Un domeniu foarte des abordat al activitatii Biroului nostru il constituie relatiile de munca dintre angajator si angajati, clientii nostri fiind deopotriva, de o parte sau de alta. »»

Avocat – Dreptul Familiei, Divort

Fiind un domeniu delicat, cel al dreptului familiei, am acordat intotdeauna o atentie deosebita disputelor intervenite in randul clientilor nostri ca urmare a deteriorarii relatiilor lor maritale.
Principalele activitati intreprinse in acest domeniu sunt: »»

Avocat – Drept Civil

Considerat baza oricarui act sau fapt juridic, fundamentul oricarei dispute juridice, dreptul civil constituie un domeniu in care echipa de avocati a Biroului nostru de avocatura este foarte bine pregatita acordand clientilor sai servicii juridice de calitate in principalele activitati precum: Litigii si Consultanta »»

Avocat – Reorganizare si Insolventa

Echipa Biroului nostru reuseste cu succes sa ofere servicii juridice si in materia reorganizarii judiciare si a insolventei »»

Avocat – Societati comerciale

La activitatea si experienta practica a Biroului nostru de avocatura se adauga si consultanta juridica si reprezentarea acordata clientilor in vederea infiintarii in Romania a societatilor comerciale. Insa, o atentie deosebita o acordam si modificarilor intervenite in viata unei societati, pe parcursul existentei sale, inclusiv atunci cand acestea vizeaza schimbari majore ale structurii si activitatii unei societati. »»

Avocat – Drept Comercial

Biroul nostru de avocatura ofera servicii legale pentru societati comerciale, dar si pentru persoane fizice autorizate, din Romania, cu parteneriat roman sau strain, incercand intotdeauna sa atingem in detaliu toate aspectele de interes ale clientului, cu o orientare atenta a implicatiilor fiscale sau de natura concurentiala, daca este cazul, a fiecarei actiuni comerciale ce se doreste a fi lansata. »»

 

This page is also available in: English

© Copyright 2012 by Computer Team. All Rights Reserved.